Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.

Bæredygtighed og ESG-faktorer spiller en stigende rolle for både investorer og de virksomheder, som skal leje erhvervslokaler. Foto:iStock/Medvedkov

Både investorer og virksomheder, der lejer lokaler, lægger i stigende omfang vægt på bæredygtighedskriterier. Det fremgår af en survey fra den danske erhvervsmæglerkæde EDC erhverv Poul Erik Bech. Konklusionen flugter med hovedtal fra det globale ejendomsfirma CBRE.

-Knap 6 ud af 10 er villige til at betale mere for en bæredygtig ejendom, hvis beliggenhed, stand og cash-flow er det samme. Det er en stigning på 12 procentpoint fra sidste års undersøgelse, hvor 46 procent var villige til at betale mere, fortæller Joseph Alberti, Head of Research, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: