Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Forskere og industri stod i kø for at bane vejen for plantebaserede fødevarer

Der var mere end fuldt hus og venteliste til KU’s Foodday. Temaet var plantebaserede fødevarer, der satte fokus på smag, vaner og GMO-nødvendighed for at bekæmpe klima- og fødevarekrise.

Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed. Det blev diskuteret til KU's Foodday. Foto: Ghita Nidam Møller.

ke om alt andet end de malkende kreaturer, da Københavns Universitet og Food & Bio Cluster kaldte til FoodDay på KU's science fakultet. Årets tema var nutidens og fremtidens helt store påberåbte "game changer" for klima, sundhed og social retfærdighed: Plantebaserede fødevarer.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: