Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Goodwings: Vi tilbyder det bedst tilgængelige

GREENWASHING. Der ingen kontrol med hotellerne, og klimakreditterne kan sikkert også kritiseres, erkender Goodwings’ CEO, Christian Møller-Holst. Han mener bæredygtighed skal ses som en rejse i stedet for noget absolut, og derfor kan man godt tale om bæredygtige rejser.

Der er ingen kontrol med hotellernes klima, miljø eller arbejdstagerforhold, når Goodwings sender deres kunder ud på det de kalder bæredygtige rejser. Foto:iStock/Mike_Kiev

Der er ingen kontrol med hverken klima, miljø eller social bæredygtighed på de hoteller, som hotelportalen Goodwings udbyder. Når det gælder Goodwings forretningsmodel, hvor man beregner klimaaftryk og kompenserer med klimakreditter, erkender virksomhedens CEO, Christian Møller-Holst, at der kan være problemer hos den udbyder af certificeringsordninger, som Goodwings benytter.

Alligevel mener han ikke, at Goodwings gør sig skyldig i greenwashing med selskabets  bastante markedsføring af ‘bæredygtige’ og ‘Net-Zero rejser’. For Goodwings tilbyder den bedst tilgængelige standard, og hjælper sine kunder til at blive mere bæredygtige, argumenterer han.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: