Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Meyers får fem kantiner certificeret med Svanemærket

Bæredygtighed er i dag et must for de store kantineoperatører, som nu skal leve op til nye skærpede krav til madspild for at få Svanemærket. Meyers satser på økologi og flere lokale produkter.

Mere grønt. Mere lokalt og flere bæredygtige varer. Sådan lyder et par stikord for Meyers. PR-foto: Meyers.

De ansatte i fem store virksomheder kan sætte sig til bords i kantinen med god appetit og god smag i munden. Som ekstern leverandør har Meyers som de første herhjemme fået certificeret kantinerne efter Svanemærkets nyeste krav.

Jesper Lykke Wacherhausen, CCO i Meyers, fortæller, at der er sket et afgørende ryk de seneste to år. I dag er bæredygtighed en præmis, man skal levere på for at være på markedet.

-Vores salgsargument og differentiering ligger i måden, som vi gør det på. Mange af vores kunder har selv løftet arbejdet med klima og bæredygtighed, og her er kantinedriften et område, som både er meget synligt og forholdsvis let at tage fat på, siger han.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: