Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Meyers høster B Corp certificering

Meyers kan nu bryste sig med den anerkendte globale certificering B Corp, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav indenfor gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.

Meyers høster frugterne af sin bæredygtIghedsstrategi fra 2021 og indtræder nu i den anerkendte globale B Corp-certificering. Foto: Meyers.

Fra det nye år kan Meyers sætte en ny certificering, der kæler for den bæredygtige samvittighed, når man køber en kanelsnurre eller kantineanretninger fra Meyers. I hvert fald ud fra de kriterier, der kendetegner den såkaldte B Corp certificering.

Vi har lært rigtig meget, og indimellem har vi også fået øje på blinde vinkler.

Jesper Wacherhausen, kommende CEO i Meyers

Meyers annoncerer nemlig nu, at de har fået den anerkendte globale certificering, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.

Det oplyser Meyers, som dermed nu er blandt de tre største danske virksomheder med B Corp-certificering. Der er i alt 60 B Corps i Danmark og 80 i Norden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: