Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

PensionDanmark planlægger også for planter og dyr, når de bygger nyt

Strategien kom på plads i 2022, og nu kommer Pension Danmark som det første selskab herhjemme med en rapport om deres aftryk på biodiversitet.

Med biodiversitetsstrategien vil Pension Danmark både sikre livsbetingelser til flora og fauna og mulighed for naturoplevelser til beboere i pensionsselskabets boliger. PR-foto: Pension Danmark.

Timingen var perfekt. Mens PensionDanmarks head of urban development, Martin Thue Jacobsen, havde godt 300 tilhørere på Building Greens konference ‘Building for biodiversity’ trykkede selskabets kommunikationsfolk på send-knappen, og sendte pressemeddelelsen ud om, at Pension Danmark som det første selskab herhjemme rapporterer om deres indsats for biodiversitet.

Afsættet for både rapport og oplægget på konferencen var den biodiversitetsstrategi, som PensionDanmark lancerede sommeren 2022.

-Vi er en stor spiller og derfor har vi et stort ansvar. Med EU-taksonomien har vi samtidig været nødt til at gøre det målbart. Der mangler stadig afklaring fra EU på en del områder, men vi har ikke kunnet vente, sagde Martin Thue Jacobsen, da han præsenterede strategien på konferencen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: