Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Seedster – Løvens Hule og venner tager til Spanien

Der er stort personsammenfald mellem DR-programmet Løvens Hule og oplægsholdere på iværksættermessen Seedster. Direktøren fra produktionsselskabet uddeler en pris på Seedster. DR-chef har dog tillid til, at etik-regler om uafhængighed er overholdt.

Skulle man lave en dokumentarfilm om iværksætter-eventet Seedster kunne den passende hedde ‘Løvens Hule og venner tager til Spanien.’

Der er masser af investor-løver med flyene til og fra Sydspanien, hvor eventet i år afholdes 6.-11. marts i Marbella.

Ikke alene er det den absolutte alfa-løve fra tv-programmet Løvens Hule, iværksætteren og investoren Jesper Buch, som har etableret og er medejer af eventet. Samtlige 12 investorløver, som gennem de otte sæsoner har siddet i stolene i tv-programmet, har været med på eventet mindst en gang 

I år er der fire af fem tv-løver med på eventet, som holdes på Hard Rock Hotel i den sydspanske by. Og torsdag aften er der lagt op til noget, der minder landskampstemning, når sæsonfinalen i årets udgave af den danske Løvens Hule bliver vist på storskærm i det spanske.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: