Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Skal du med til Sustain Awards 2021?

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Sustain Report gentager sidste års store succes, når Sustain Awards vender tilbage 14. oktober 2021 på Langelinie Pavillonen. Du kan allerede nu skrive dig op til gæstelisten, så vil du modtage en mail, når vi åbner for billetsalget: tilmeld dig her.

– Det er en kæmpe glæde at få lov til at samle en stor del af det danske sustainability-miljø og være med til i fællesskab at drøfte, hvordan vi bedst løser nogle af vores helt store udfordringer, siger Tor Arnbjørn, administrerende direktør og udgiver, Sustain Report.

Med konferencen og prisuddelingen Sustain Awards sætter Sustain Report spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Allerede nu arbejder vi på at finde inspirerende oplægsholdere og en stærk jury, der skal gøre os allesammen klogere på, hvad virksomheder kan gøre for at bidrage til den bæredygtige og grønne omstilling.

2020-eventen havde højprofilerede talere som Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact, og Torben Möger Pedersen. Derudover var både Velux Groups Ingrid Reumert og DI’s Lars Sandahl Sørensen på scenen for at modtage priser for henholdsvis ‘Årets Omstilling’ og ‘Årets Sustainability Leder’. Se billederne her:

Forsiden lige nu:

– Alle ved det, men ingen siger det højt

Forskeres vidnesbyrd om kritisabel rekruttering og tavhedskultur udstiller en forkert præmis, huller i praksis og behov for mere støtte til opdelte karriereveje, mener organisationer.

CBS og kapitalfond vil nytænke kapitaltung grøn industri

CBS og Nordic Alpha Partners indgår partnerskab, der gennem forskning og praksis skal udvikle det finansielle økosystem og styrke danske HardTech-virksomheder. Det skal sikre dansk føring i milliardindustri.

Dansk professors forskning passede ikke til Harvard University

Philippe Grandjean, professor i miljømedicin ved SDU, stopper sit mangeårige virke som adjungeret professor på Harvard University. Det sker angiveligt, fordi Harvard University ønsker at distancere sig fra hans forskning i fluorid.

Seneste artikler:

Nyt center skal styrke den forsvarsteknologiske udvikling i Danmark

De danske universiteter har sammen med fem godkendte serviceinstitutter dannet Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC). Centret forankres på Aalborg Universitet, og ambitionen er at styrke udviklingen af nye teknologier og øge samarbejdet mellem industrien, Forsvaret og universiteterne.

Urtidsforsker modtager årslegat på 5 mio. kroner

Donald Canfield, professor i økologi og forskningsleder på Biologisk Institut, Syddansk Universitet, modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning 2023 på 5 mio. kroner.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.