Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Skal du med til Sustain Awards 2021?

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Sustain Report gentager sidste års store succes, når Sustain Awards vender tilbage 14. oktober 2021 på Langelinie Pavillonen. Du kan allerede nu skrive dig op til gæstelisten, så vil du modtage en mail, når vi åbner for billetsalget: tilmeld dig her.

– Det er en kæmpe glæde at få lov til at samle en stor del af det danske sustainability-miljø og være med til i fællesskab at drøfte, hvordan vi bedst løser nogle af vores helt store udfordringer, siger Tor Arnbjørn, administrerende direktør og udgiver, Sustain Report.

Med konferencen og prisuddelingen Sustain Awards sætter Sustain Report spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Allerede nu arbejder vi på at finde inspirerende oplægsholdere og en stærk jury, der skal gøre os allesammen klogere på, hvad virksomheder kan gøre for at bidrage til den bæredygtige og grønne omstilling.

2020-eventen havde højprofilerede talere som Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact, og Torben Möger Pedersen. Derudover var både Velux Groups Ingrid Reumert og DI’s Lars Sandahl Sørensen på scenen for at modtage priser for henholdsvis ‘Årets Omstilling’ og ‘Årets Sustainability Leder’. Se billederne her:

Forsiden lige nu:

Ny aftale: Den nationale rumkonference skal afholdes på SDU, AU og AAU

Uddannelses- og Forskningsministeriet vil de næste tre år holde sin årlige nationale rumkonference i samarbejde med SDU, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. Første konference bliver afholdt på SDU i 2023 og vil få fokus på tværfaglighed i rumforskningen og vækstlaget i den danske rumindustri.

Værsgo, politikere: Her er forskningsverdens ønskeliste

Science Reports valgserie har afsøgt forskningsverdens udfordringer og ønsker til det kommende rul af politikere. Enden er nået, og nu lander hermed den samlede ønskeliste med de fem største ønsker til at sikre forskningen nu og i fremtiden.

Seneste artikler:

Da mennesket tæmmede sig selv, fik evolutionen et andet fortegn

Den antropologiske selvtæmningstese bliver udfoldet og tryktestet i en ny bog af videnskabsformidler Thomas Thaulov Raab. Han mener, at det er på tide, at der kommer en tværfaglig historie om, hvordan mennesket tæmmede sig selv.

Kæmpestor tilslutning til ny Science Festival for de alleryngste

En ny lillesøster til den landsdækkende Naturvidenskabsfestival ser ud til at få en flyvende start. Flere end 600 dagtilbud over hele Danmark er i denne uge i gang med deres første Mikro Science Festival fyldt med leg og små eksperimenter.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.