Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Skal du med til Sustain Awards 2021?

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Vi gentager sidste års succes med at samle det danske sustainability-miljø.

Sustain Report gentager sidste års store succes, når Sustain Awards vender tilbage 14. oktober 2021 på Langelinie Pavillonen. Du kan allerede nu skrive dig op til gæstelisten, så vil du modtage en mail, når vi åbner for billetsalget: tilmeld dig her.

– Det er en kæmpe glæde at få lov til at samle en stor del af det danske sustainability-miljø og være med til i fællesskab at drøfte, hvordan vi bedst løser nogle af vores helt store udfordringer, siger Tor Arnbjørn, administrerende direktør og udgiver, Sustain Report.

Med konferencen og prisuddelingen Sustain Awards sætter Sustain Report spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Allerede nu arbejder vi på at finde inspirerende oplægsholdere og en stærk jury, der skal gøre os allesammen klogere på, hvad virksomheder kan gøre for at bidrage til den bæredygtige og grønne omstilling.

2020-eventen havde højprofilerede talere som Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact, og Torben Möger Pedersen. Derudover var både Velux Groups Ingrid Reumert og DI’s Lars Sandahl Sørensen på scenen for at modtage priser for henholdsvis ‘Årets Omstilling’ og ‘Årets Sustainability Leder’. Se billederne her:

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.