Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Venturefond med planetarisk afsæt screener skarpt og vrager meget

Aarstiderne-stifter, Søren Ejlersen, er en af bagmændende bag den grønne venturefond Planetary Impact Ventures. Fondens fire-trins model tillader kun de mest veldokumenterede, bæredygtige ideer.

Søren Ejlersen sidder i investeringskomite og er en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary Impact Ventures, der med en strategisk model kun investerer i og hjælper grønne startups. Foto: Ghita Nidam Møller.

Vi har efterhånden hørt det runge igen og igen: Bæredygtighed kan være god forretning, og iværksættere er fremtidens helte.

Her spiller venturefonde en hovedrolle med kapital af flere dimensioner til at veksle ideer til forretning. Aarstidernes stifter og initiativtager til mad- og kulturdestinationen Søren Ejlersen er selv iværksætter og forener nu sine erfaringer og forretningsfilosofi.

Han er en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary Impact Ventures, der med en strategisk model kun investerer i og hjælper grønne startups, der sigter mod at løfte den bæredygtige barre.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: