Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Zalando guider – klik dig gennem dine varers vej fra bomuldsmark til webshopkurven

Tøjgiganten Zalando erstatter sit tidlige bæredygtighedsflag med en ny kundeoplevelse, der tilføjer ikoner og produktinformation til varer i selskabets produktkatalog. Det skal skabe gennemsigtighed om tøjets bæredygtige eller belastende aftryk.

Zalando lancerer en ny kundeoplevelse, der gennem ikoner og produktkort skal skabe større gennemsigtighed om produkters bæredygtighed, certificeringer og aftryk. Foto: Zalando.

Når du scroller gennem Zalandos udvalg af tøj, vil hver vare snart have selskab af små produktkort og ikoner. "Klik, klik" og produkters procentvise materialesammensætning og øko-certificering præsenterer sig.

Det er en del af selskabets nye kundeoplevelse, der erstatter deres tidligere ordning med et bæredygtighedsflag.

Zalanda har siden 2019 forsøgt at holde bæredygtighedsflaget højt i modeindustriens klimabelastende landskab, men nu tager de altså flaget ned for at udrulle en ny kundeoplevelse, der skal konfrontere kunderne med konkret produktinformation og bæredygtighedsinformation for de varer, de putter i kurven.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: