Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

RUC-professor Lars Hulgård modtager ridderkors

Professor Lars Hulgård har for nylig har været hos Dronningen, da han har fået tildelt Dannebrogordenen.

Det skriver Roskilde Universitet i en pressemeddelelse.

Professor ved Roskilde Universitet Lars Hulgård modtog Dannebrogordenen for sin forskning inden for forskningsområderne social innovation, socialt entreprenørskab og solidaritetsøkonomi.

Dannebrogordenen tildeles danskere og udlændinge for fortjenstfuld civil embedsgerning.

– Jeg er stolt over at blive tildelt ridderkorset. Det lyder lidt som et eventyr med alt, hvad det indebærer. Men mit liv på Marbjerg Mark har først og fremmest været et eventyr i et rige befolket af prægtige, skønne, kloge og kritisk engagerede medrejsende. Mit eget forskerhjerte brænder for forskning i social forandring, og især forandringer som er både socialt retfærdige og bæredygtige i ordets egentlige forstand. Det må være på sin plads at se tildelingen som en venlig hilsen til den type forskning, siger Lars Hulgård.

Lars Hulgård blev ansat som undervisningsassistent på Roskilde Universitet i 1990 og blev udnævnt til professor i 2007. Han er grundlægger af Center for Entreprenørskab ved Roskilde Universitet, der blev grundlagt i 2007.

Internationalt har Lars Hulgård været præsident for EMES International Research Network, hvis bøger er udkommet på ni sprog, og som arbejder for organisationer som OECD og EU.

Forsiden lige nu:

Dobbeltblindhed skaber banebrydende forskning

Med Villum Experiment har VILLUM FONDEN forsøgt sig med en 100 % anonym støtteordning. Det har skabt nogle banebrydende forskningsprojekter, forklarer forskningsdirektør Thomas Bjørnholm.

Seneste artikler:

Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.