Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

RUC-professor Lars Hulgård modtager ridderkors

Professor Lars Hulgård har for nylig har været hos Dronningen, da han har fået tildelt Dannebrogordenen.

Det skriver Roskilde Universitet i en pressemeddelelse.

Professor ved Roskilde Universitet Lars Hulgård modtog Dannebrogordenen for sin forskning inden for forskningsområderne social innovation, socialt entreprenørskab og solidaritetsøkonomi.

Dannebrogordenen tildeles danskere og udlændinge for fortjenstfuld civil embedsgerning.

– Jeg er stolt over at blive tildelt ridderkorset. Det lyder lidt som et eventyr med alt, hvad det indebærer. Men mit liv på Marbjerg Mark har først og fremmest været et eventyr i et rige befolket af prægtige, skønne, kloge og kritisk engagerede medrejsende. Mit eget forskerhjerte brænder for forskning i social forandring, og især forandringer som er både socialt retfærdige og bæredygtige i ordets egentlige forstand. Det må være på sin plads at se tildelingen som en venlig hilsen til den type forskning, siger Lars Hulgård.

Lars Hulgård blev ansat som undervisningsassistent på Roskilde Universitet i 1990 og blev udnævnt til professor i 2007. Han er grundlægger af Center for Entreprenørskab ved Roskilde Universitet, der blev grundlagt i 2007.

Internationalt har Lars Hulgård været præsident for EMES International Research Network, hvis bøger er udkommet på ni sprog, og som arbejder for organisationer som OECD og EU.

Forsiden lige nu:

600 vandforskere samles om løsninger for drikkevand og spildevand

De næste dage samles 600 vandforskere til Danmarks største konference om vand. Det er ny rekord og begivenheden er den største af sin art. På konferencen præsenteres den seneste viden, der skal løse udfordringer for drikkevand, spildevand og klima.

Seneste artikler:

Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.