Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Danske forskere har fået 33 millioner ekstra

Når regnebrættet for årets uddelinger fra det Europæiske Forskningsråd skal gøres op, ligger der 33 millioner ekstra i den danske bunke.

De 33 millioner er uddelt til tre forskere som arbejder indenfor arkæologi og kræftforskning.

De tre ekstra bevillinger er alle tre gået til yngre forskere, som arbejder og forsker i Danmark og har hjemme på Københavns Universitet og DTU.

Aoife Daly har fået ca. 11 millioner til at kaste nyt lys over fortidens handelen med tømmer i Nordeuropa

Luis Toledo har fået ca. 11 milllioner til at udforske nye dimensioner af DNA- repliaktion og hvilken betydning de biologiske begrænsninger har

Sine Reker Hadrup også fået ca. 11 millioner. Hun skal undersøge hvordan immunforsvaret kan genkende forskellige genetiske forandringer med henblik på at kunne bruge immunterapi mere effektivt i fremtidens kræftbehandling.

Forsiden lige nu:

Regeringen træder på universiteterne med sit spin

Formidlingen af regeringens nye reformudspil er båret af spin i en grad, der nedvurderer de danske universiteter, mener professor. Ekspert er til dels enig, og giver perspektiver på den politiske kommunikation.


Seneste artikler:

Podcast: Bliv klogere på virksomhedens affaldssortering

Nye regler fra EU betyder, at danske virksomheder skal til at sortere deres”husstandslignende affald” i 10 fraktioner. I dette afsnit af podcasten Bæredygtig Business kan du blive klogere på, hvad det kommer til at betyde for virksomhederne.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.