Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Danske forskere har fået 33 millioner ekstra

Når regnebrættet for årets uddelinger fra det Europæiske Forskningsråd skal gøres op, ligger der 33 millioner ekstra i den danske bunke.

De 33 millioner er uddelt til tre forskere som arbejder indenfor arkæologi og kræftforskning.

De tre ekstra bevillinger er alle tre gået til yngre forskere, som arbejder og forsker i Danmark og har hjemme på Københavns Universitet og DTU.

Aoife Daly har fået ca. 11 millioner til at kaste nyt lys over fortidens handelen med tømmer i Nordeuropa

Luis Toledo har fået ca. 11 milllioner til at udforske nye dimensioner af DNA- repliaktion og hvilken betydning de biologiske begrænsninger har

Sine Reker Hadrup også fået ca. 11 millioner. Hun skal undersøge hvordan immunforsvaret kan genkende forskellige genetiske forandringer med henblik på at kunne bruge immunterapi mere effektivt i fremtidens kræftbehandling.

Forsiden lige nu:


600 vandforskere samles om løsninger for drikkevand og spildevand

De næste dage samles 600 vandforskere til Danmarks største konference om vand. Det er ny rekord og begivenheden er den største af sin art. På konferencen præsenteres den seneste viden, der skal løse udfordringer for drikkevand, spildevand og klima.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.