Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

DR har fjernet forskers program fra hjemmeside

Egentlig ville professor Rane Willerslev og hans medvært Morten Nielsen bare vise at humaniora stadig har en berettigelse, men i stedet er det endt med en mediestorm efter DR har valgt at fjerne de to forskeres program fra dr.dk. DRs beslutning kommer efter at en lytter klagede over at de to værter havde røget pot og taget svampe i programmet menneskejagten.

Rane Willerslev undrer sig over balladen, men tager beslutningen til efterretning.

“Det respekterer jeg fuldt ud. Det må de selv bestemme. Det tager jeg ikke som et personligt angreb. Da vi gjorde det, var vi ansatte af DR, og det er dem der derfor bestemmer” siger Rane Willerslev til Magisterbladet. Samtidig har han dog svært ved at se hvad der er galt i eksperimentet.

Du kan læse hele interviewet med den farverige antropologiprofessor på Magisterbladet.dk 

Forsiden lige nu:

Regeringen træder på universiteterne med sit spin

Formidlingen af regeringens nye reformudspil er båret af spin i en grad, der nedvurderer de danske universiteter, mener professor. Ekspert er til dels enig, og giver perspektiver på den politiske kommunikation.


Seneste artikler:

Podcast: Nykredit og fremtidens bæredygtige bankforretning

Ny EU-lovgivning er på vej – også til bankerne. Koncerndirektør i Nykredit, Tonny Thierry Andersen, mener, at de næste 10 år vil indebære den største forandring, finanssektoren har set i mange årtier. Trods det hilser han lovgivningen velkommen.


Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.