Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

DR har fjernet forskers program fra hjemmeside

Egentlig ville professor Rane Willerslev og hans medvært Morten Nielsen bare vise at humaniora stadig har en berettigelse, men i stedet er det endt med en mediestorm efter DR har valgt at fjerne de to forskeres program fra dr.dk. DRs beslutning kommer efter at en lytter klagede over at de to værter havde røget pot og taget svampe i programmet menneskejagten.

Rane Willerslev undrer sig over balladen, men tager beslutningen til efterretning.

“Det respekterer jeg fuldt ud. Det må de selv bestemme. Det tager jeg ikke som et personligt angreb. Da vi gjorde det, var vi ansatte af DR, og det er dem der derfor bestemmer” siger Rane Willerslev til Magisterbladet. Samtidig har han dog svært ved at se hvad der er galt i eksperimentet.

Du kan læse hele interviewet med den farverige antropologiprofessor på Magisterbladet.dk 

Forsiden lige nu:


Ida Willig bliver dekan for Humaniora på RUC

Professor i journalistik Ida Willig bliver dekan på Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab på Roskilde Universitet. Hun har mangeårig erfaring med at skabe gode forskningsmiljøer og brænder for de store dagsordener.


Seneste artikler:


Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam

Tidligere fortalte virksomheder sjældent om CSR og samfundsansvar. I dag er virkeligheden en anden, fortæller Line Schmeltz Dam i denne udgave af ’Bæredygtig Business’.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.