Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

DR har fjernet forskers program fra hjemmeside

Egentlig ville professor Rane Willerslev og hans medvært Morten Nielsen bare vise at humaniora stadig har en berettigelse, men i stedet er det endt med en mediestorm efter DR har valgt at fjerne de to forskeres program fra dr.dk. DRs beslutning kommer efter at en lytter klagede over at de to værter havde røget pot og taget svampe i programmet menneskejagten.

Rane Willerslev undrer sig over balladen, men tager beslutningen til efterretning.

“Det respekterer jeg fuldt ud. Det må de selv bestemme. Det tager jeg ikke som et personligt angreb. Da vi gjorde det, var vi ansatte af DR, og det er dem der derfor bestemmer” siger Rane Willerslev til Magisterbladet. Samtidig har han dog svært ved at se hvad der er galt i eksperimentet.

Du kan læse hele interviewet med den farverige antropologiprofessor på Magisterbladet.dk 

Forsiden lige nu:


Forskningen i Region Sjælland har vokseværk

På seks år er Regions Sjællands samlede antal af forskningsartikler steget med over 50 procent. ​Særligt to forskningsområder og et hospital høster gode resultater.Københavns Universitet brillierer i Champions League

Forskere fra Københavns Universitet modtog otte ud af 14 danske Starting Grants, da European Research Council (ERC) uddelte bevillinger tidligere på ugen. Prorektor David Dreyer Lassen kalder ERC for forskningsfinansieringens Champions League, og glæder sig over, at flere af forskerne kommer udefra.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.