Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

EliteForsk-prisen søger kandidater

NAVNE: Nu kan der indstilles kandidater til næste års EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier

Her ses vinderne af EliteForsk-prisen 2017.

Universiteter, forskningsinstitutioner og private virksomheder med forskningsaktiviteter kan nu indstille forskere til EliteForsk-prisen, som hvert år tildeler fem danske forskere 200.000 kroner som personlig hædersgave og 1.000.000 til fri forskningsaktivitet.

Prisen der har til formål at skabe opmærksomhed om danske forskeres indsats i videnskabens navn, bliver uddelt af Uddannelses- og forskningsministeren og kan gives til særligt dygtige forskere under 45 år.

Ministeriet leder også efter kandidater til EliteForsk-rejsestipendier, der går til særligt dygtige ph.d.-studerende med minimum halvandet år tilbage af deres studier. Der er i alt 15 stipendier på 200.000 kroner, og de går til at muliggøre, at de studerende kan gennemføre studieophold ved stærke internationale forskningsmiljøer.

Læs mere om hvordan man indstiller forskere til priserne her, eller se Uddannelses- og forskningsministeriets korte video som forklarer hvad EliteForsk-prisen går ud på.

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Urtidsforsker modtager årslegat på 5 mio. kroner

Donald Canfield, professor i økologi og forskningsleder på Biologisk Institut, Syddansk Universitet, modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning 2023 på 5 mio. kroner.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.