Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Flere EU forskningspenge indenfor rækkevidde

Horizon 2020 har indtil videre kastet godt 550 millioner euro efter dansk forskning

Foto: EU.

Indtil videre kender vi allerede til 5 af emnerne:

Der vil blive slået andre emner op i løbet af den næste uges tid. Her vil EU offentliggøre, hvilke forsknings- og innovationsemner man kan søge om støtte til i perioden 2018-2020 skriver Uddannelses- og Forskningsministeriet i en pressemeddelelse.

I programmerne er der tale om ganske store beløb. I arbejdsprogrammet for fx transport er der tale om godt 300 mio. euro hvert året de næste 3 år, mens nanotech har ca. 550 mio. euro at rutte med om året.

Det er værd at bide mærke i at der er tale om udkast og dermed kun en rettesnor for de endelig arbejdsprogrammer og deres budgetter. De endelige arbejdsprogrammer forventes at blive offentliggjort d. 27 oktober.

Forsiden lige nu:

Stor forskningsbevilling skal få danskerne op af sofaen

Forskere fra Syddansk Universitet har modtaget støtte fra Nordea-fonden til at videreføre den nationale måling ’Danmark i Bevægelse’ og blive klogere på børn, unge og voksnes bevægelsesvaner. Målet er at skabe et mere fysisk aktivt Danmark.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.