Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Innovationsfonden vil belønne topforskere med nye priser i 2018

Nu kan du indstille kandidater, som fortjener at vinde bl.a. Innovatør Prisen

Innovationsfonden uddeler priser til forskning, som skaber værdi og vækst i samfundet og erhvervslivet

Innovationsfonden arbejder for at fremme innovation og vækst i Danmark. De gør de blandt andet ved at støtte excellent forskning og videnskabelige nybrud, der kan bidrage til at løse nogle af samfundets store udfordringer.

I starten af 2018 uddeler Innovationsfonden, traditionen tro, priser til forskere, der har gjort en forskel med deres forskning. Denne gang er der tale om priser inden for følgende tre kategorier.

  • Grand Solution prisen gives til forskere, der har skilt sig særligt ud i forbindelse med et Grand Solution projekt, som er finansieret af Innovationsfonden.
  • Innovatør prisen blev uddelt for første gang i 2017 og er målrettet en profil, hvis forskning har ført til udvikling af et eller flere innovative gennembrud, der kan bidrage til vækst i Danmark.
  • Erhvervsforskerprisen tildeles en ErhvervsPhD’er eller ErhvervsPostdocs fra Innovationsfondens talentprogram, som med et højt forskningsfagligt niveau og en stærk forretningsforståelse har gjort en forretningsmæssig forskel for en virksomhed.

Formanden for Innovationsfonden, Jens Maaløe, ser frem til at uddele hæder til de udvalgte forskere, der også vil modtage et kunstværk i forbindelse med prisen:

– Innovationsfondens priser er med til at synliggøre de hårdt arbejdende og talentfulde forskere og udviklere, der har formået at bringe fremragende forskning i spil og skabe værdi for samfundet. Vi glæder os til at få mange indstillinger af kvalificerede kvinder og mænd fra alle fagområder til Innovationsfondens tre priser, der hylder de mest effektive Grand Solution projektdeltagere, den ekstraordinære opfinder og fornyer og de mest lovende erhvervsforskertalenter, siger han.

Læs om frister –og procedurer for indstillingerne på Innovationsfonden.dk

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.