Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Læserne er glade for Science Report

Med ét lys i lagkagen viser spørgeskemaundersøgelse stor tilfredshed blandt sitets læsere

Online nichemedier er blevet mere almindelige de sidste 10 år, men der manglede et, der formidlede viden om den private og offentlige forskningsverden til den selvsamme. Det blev der rådet bod på i april sidste år, hvor Science Report trykkede på knappen og gik i luften med historier om forskning, penge og politik.

Siden er det blevet til mere end 50 nyhedsbreve og godt 650 artikler, og tilsyneladende er I læsere tilfredse. I hvert fald angiver mere end 92% i en spørgeskemaundersøgelse, at de er “tilfredse” eller “meget tilfredse” med nyhedsbrevet.

Hvad angår besøgstal, så tager de fleste en tur rundt om sitet enten ugentligt eller dagligt og næsten 9 ud af 10 læser nyhedsbrevet ofte eller hver gang, det udkommer.

Så meget for hvor ofte det bliver brugt.

Men også indholdet lader til at ramme læserskaren. I hvert fald mener over 95%, at sproget er klart og forståeligt, og flere angiver, at der er god balance mellem aktualitet og dybde.

Ikke alle læsere er så til gengæld helt vilde med, at det koster noget at få adgang til alt materialet – flere angiver de vil sætte pris på, at en mindre del af artiklerne ligger bag abonnementsmur.

Vi takker for alle de mange svar på vores spørgeskemaundersøgelse og tager dem med i vores fremtidige tilpasning af indholdet.

Skulle nogen sidde og have anden ros eller ris – eller gode historier, er man altid velkommen til at skrive til info@sciencreport.dk.

Forsiden lige nu:

Derfor blev Niels Bohr Instituttet NATO’s nye kvantecenter

Niels Bohr Instituttet bliver NATO’s nye kvantecenter, og det skaber enorme perspektiver for udviklingen af dansk kvanteforskning og for Danmark som forskningsnation. Vi har spurgt lederen af Niels Bohr Instituttet, hvordan det lykkedes at skaffe centret til Danmark.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.