Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Mulighed for støtte til samarbejde med Sydkorea

Der er åbnet for ansøgninger til South Korea – Denmark Promotional Call

Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) vil i samarbejde med National Research Foundation of Korea (NRF), bakke op om fælles netværksaktiviteter mellem danske og sydkoreanske forskere med programmet South Korea – Denmark Promotional Call.

Programmet bidrager til udgifter i forbindelse med mobilitets- og netværksaktiviteter forskerne imellem og skal danne grundlag for potentielle forskningssamarbejder i fremtiden. SFU vil støtte 2-3 projekter og uddeler op til 150.000 kr. inkl. overhead pr. projekt.

For de danskere, der ønsker at søge støtten, lyder kravet, at de skal være anerkendte forskere og ansat ved enten et dansk universitet eller forskningsenhed. Det gælder også ekspertforskere, som arbejder i en R&D (Research and Development)-virksomhed eller en GTS (Godkendt Teknologisk Service)-institution.

Desuden skal ansøgningerne afspejle et samfundsmæssigt formål med de fremsatte aktiviteter, og repræsentanterne fra de to lande skal bidrage ligeligt. Det kræves, at mindst én dansk og én koreansk forskningsinstitution er inkluderet i aktiviteterne. Samarbejderne forventes at forløbe fra 1. december 2017 og fortsætte til 31. November 2018.

NRF står for at udvælge og yde støtte til de sydkoreanske ansøgere, og det samme gælder SFU for de danske. Men ansøgere fra begge lande opfordres til at udarbejde koordinerede ansøgninger om støtte til fælles aktiviteter inden for feltet Science & Technology (naturvidenskab, datalogi, matematik, teknologi mm.).

Læs mere om ansøgningskrav og -procedure i opslaget på ufm.dk.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.