Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Ny Prodekan på Københavns Universitet

NAVNE: Professor MSO i jordbrugsvidenskab, Andreas de Neergaard, bliver ny prodekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Andreas De Neergard har arbejdet med uddannelsesledelse i mange år, og er i øjeblikket studieleder for bacheloruddannelsen i Naturressourcer og kandidatuddannelsen i Agricultural Development.

Den 45-årige kommende kommende prodekan har udover sin professorstilling på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet blandt andet en ph.d. i agroøkologi, og har derfor før samarbejdet med det samfundsvidenskabelige fakultet om international uddannelses- og landbrugsudvikling. Derfor glæder det dekan Troels Østergaard Sørensen, at det netop bliver ham der skal implementerer uddannelsesstrategier, koordinere og sikre den daglig drift af Fakultet.

– Med Andreas de Neergaard får vi en meget kompetent og dynamisk prodekan med stor erfaring inden for uddannelsesledelse, etablering af nye uddannelser, tværfagligt uddannelsessamarbejde og internationalisering på uddannelsesområdet, siger Troels Østergaard Sørensen, som regner med at udvikling bliver det nye nøgleord i dekanatet.

– Vi forventer, at temaer som globalisering, digitalisering og data science vil blive fremtrædende elementer i en kommende strategi. Andreas de Neergaard har erfaring og interesser inden for disse temaer, og det kan fakultetet får stort gavn af, siger Troels Østergaard Sørensen.

Andreas De Neergaard tiltræder stillingen som prodekan 1. September 2017.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.