Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Nyt bestyrelsesmedlem hos Novo Nordisk Fonden

Bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus, Lars Munch, træder ind i Novo Fondens bestyrelse

Lars Munch er nyt medlem af Novo Fondens bestyrelse

Lars Munch har en lang række bestyrelsesposter på sit CV, og i tirsdags blev endnu et navn føjet til listen. Til et bestyrelsesmøde i Novo Fonden blev han valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen.

Lars Munch er uddannet Cand.merc fra Handelshøjskolen i København og har siden beskæftiget sig med samfundsforhold, medier og kultur. Han startede sin karriere som produktchef og senere adm. direktør for Børsens Forlag, og i 1995 blev han direktør i Bonnier-koncernen. Fra 1999 var han adm. direktør for Dagbladet Politiken og senere overgik han til posten som adm. direktør for J/P Politikens Hus, hvor han sad til 2014.

Derudover har Lars Munch erfaring fra en lang række bestyrelsesposter og bestrider blandt andet formandsposten hos JP/Politikens Hus, Louisiana – Museum of Modern Art og SOS Børnebyerne. Nu er tiden kommet til Novo Fonden, hvor han skal være ordinært bestyrelsesmedlem:

– Jeg glæder mig til at bidrage til arbejdet i Novo Nordisk Fonden, der har været igennem en imponerende udvikling de seneste år. Jeg håber, at jeg kan være med til at fastholde og yderligere udvikle fondens store samfundsmæssige betydning, siger Lars Munch

Pladsen blev ledig, da adm. direktør i Dansk Industri, Karsten Dybvad, forlod bestyrelsen i foråret. Kriteriet for Klaus Dybvads erstatning var, at det nye medlem skulle have baggrund i civilsamfundet.

Og med det in mente har de fundet den helt rette, mener Sten Scheibye, bestyrelsesformand i Novo Nordisk Fonden:

– Med Lars Munch får vi en person ind i bestyrelsen, der har stor indsigt i samfundsforhold, økonomi, kultur og medier. Vi ser frem til at kunne drage nytte af hans mange kompetencer og lange erfaring, siger han

Forsiden lige nu:

Københavns Universitet brillierer i Champions League

Forskere fra Københavns Universitet modtog otte ud af 14 danske Starting Grants, da European Research Council (ERC) uddelte bevillinger tidligere på ugen. Prorektor David Dreyer Lassen kalder ERC for forskningsfinansieringens Champions League, og glæder sig over, at flere af forskerne kommer udefra.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.