Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

Kulturnatten: Her skal du lægge vejen forbi

Fredag den 13. oktober afholdes Kulturnatten 2023 i København. Science Report er dykket ned i det omfattende program og fundet det bedste fra forskningens verden.

Lys på Carlsberg til sidste års kulturnat. Foto: Maria Sattrup / Sattrup & Høst

På fredag kommer København til at summe endnu højere end normalen på sådan en indgang til weekenden. I anledning af Kulturnatten 2023 byder mere end 200 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed.

Fra indre by til Valby og fra Islands Brygge til Nordvest vil store og små kunne opleve byen på en ny måde med særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften. 

Kulturnatten 2023

Kulturnattens mere end 200 særarrangementer kan opleves den 13. oktober fra kl. 18.00-00.00 (enkelte steder kun til 23.00). Enkelte arrangementer kræver tilmelding på forhånd, det fremgår af programmet.

Det eneste, du behøver for at deltage i Kulturnatten, er et Kulturpas. Kulturpasset koster 110 kroner. Børn under 12 år har gratis entré, når de følges med en voksen med Kulturpas.

Et Kulturpas giver adgang til alle Kulturnattens arrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet (zone 1-99) fra kl. 16.00 til kl. 04.00.

Du kan fra den 15. september købe dit Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside og hente det, så du har det digitalt på din telefon. Vil du hellere have et fysisk Kulturpas, kan du fra købe det i alle 7- Eleven butikker i Hovedstadsområdet.

Også i forskningens verden er der en helt palet af spændende arrangementer, der præsenterer videnskabens mangefacetterede univers. På Science Report har vi sammensat en liste af det mest spændende for de forskningsinteresserede.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: