Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

Løsningsorienteret bog om den grønne omstilling

Vi skal gå fra den industrielle økonomis logik til den levende økonomis logik, mener forfatter Peter Hesseldahl. Han ved godt, at det ikke bliver let.

Den skal gå stærkt, den grønne omstilling. Og den kræver, en gennemgribende omlægning af vores hidtidige forsøg på at overvinde og frakoble os naturens luner. Vi skal gå fra den industrielle økonomis logik til den levende økonomis logik. Det bliver ikke let. Peter Hesseldahl har med store ambitioner skrevet bogen ”Omstilling Til Fremtiden”.

Hvis den grønne omstilling lykkes, så går menneskeheden nogle årtier med hastig fremgang i møde, der vil forandre verden til et endnu mere fantastisk sted. 

- Dét budskab er et, jeg har valgt at fokusere på. Jeg kunne også fortælle en historie om, hvorfor det er omsonst at tro, vi kan overvinde det rod, vi selv har skabt. Men den historie kender vi vist alle sammen. Det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på farerne, specielt når de er så eksistentielle som dem, vi står overfor. Men det er mere brugbart at forsøge at forestille sig, hvad løsningerne kan være.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: