Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Debat

Ny debatserie: Hvor er life science på vej hen?

LIFE SCIENCE HAR ORDET. Fremtiden skal formes og drives af life science – med svimlende økonomisk og sundhedsmæssig gevinster. I en ny debatserie undersøger Science Report sektorens tendenser, sejre og udfordringer indefra.

Life science udvikler sig konstant med nybrud, digitalisering og konvergerende teknologier. Science Report følger med i ny debatserie. Foto: iStock/NanoStockk.

Trods globale kriser er der meget der tyder på, at fremtiden kan blive lys - blandt andet fordi den er forskningsafhængig. Danmark står her med fremtidens stærkeste valuta: Verdensklasse forskning og industri indenfor life science.

Når konsulentfirmaet McKinsey & Company spinner spåkuglen, så er life science ligefrem en afgørende faktor med milliard potentiale for Danmarks fremtidige velstand og sundhed.

Nye trends og landvindinger på området vinder konstant frem med en vækst, som får de fleste til at halse efter med en omsætning, der er vokset med 21 procent på blot tre år. Det er hurtigere end love og reguleringer har kunnet følge med. Ja, end nogen knap kan følge med i.

Men hvad sker der egentlig på området, hvor er dansk life science på vej hen?

Vi forsøger at følge trop og finde svar i en ny tema-debatserie, hvor vi giver ordet til virksomheder, fonde, foreninger og forskningsinstitutioner, der arbejder med life science. Gennem dem dykker vi ned i den enorme vækst og volumen på det farmaceutiske, bioteknologiske og medicinske område.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: