Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

100.000 kroner i fødselshjælp til et ERC-grant

100.000 kroner i fødselshjælp til forskere – unge som erfarne – der barsler med en ansøgning til et ERC-grant. Sådan lyder et nyt tilbud fra dekanatet, der har øremærket 1,5 millioner kroner til støtte af udvalgte forskere, der skal i gang med en ERC-ansøgning.

– Det er en krævende opgave at skrive en ERC-ansøgning, og derfor har vi besluttet at hjælpe 15 forskere, der har en god, men ikke færdigbearbejdet idé, med 100.000 kroner, der kan kvalificere forskningsprojektet og dermed føre til en rigtig god ansøgning, siger prodekan for forskning, Ole Steen Nielsen.

Pengene skal søges senest 1. juli i år, og hvis man udvælges som modtager af en 100.000 kroners-pakke, kan pengene bruges til hvad som helst, der klæder forskeren på til at få sendt en ERC-ansøgning afsted. Det er en nagelfast del af vilkåret, at det skal ende med en ERC-ansøgning senest to år efter, at pengene er bevilget.

Læs mere her.

Forsiden lige nu:

Flere permanente forskningsmidler vil give en bedre balance

Der skal rettes op på de forskningsmæssige skævheder, hvis potentialet i dansk forskning skal udnyttes til fulde, understreger den akademiske fagforening DM og peger på to barrierer i diskussionen om fordeling af forskningsmidler.


Forskningsmastodont lander milliardoverskud for 2022

Novozymes endte 2022 med et overskud på 3,7 milliarder kroner – cirka 500 millioner mere end året inden. Væksten bekræfter, at vores bioløsninger er mere relevante end nogensinde, udtaler Ester Baiget, Præsident og CEO.


Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.