Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

100.000 kroner i fødselshjælp til et ERC-grant

100.000 kroner i fødselshjælp til forskere – unge som erfarne – der barsler med en ansøgning til et ERC-grant. Sådan lyder et nyt tilbud fra dekanatet, der har øremærket 1,5 millioner kroner til støtte af udvalgte forskere, der skal i gang med en ERC-ansøgning.

– Det er en krævende opgave at skrive en ERC-ansøgning, og derfor har vi besluttet at hjælpe 15 forskere, der har en god, men ikke færdigbearbejdet idé, med 100.000 kroner, der kan kvalificere forskningsprojektet og dermed føre til en rigtig god ansøgning, siger prodekan for forskning, Ole Steen Nielsen.

Pengene skal søges senest 1. juli i år, og hvis man udvælges som modtager af en 100.000 kroners-pakke, kan pengene bruges til hvad som helst, der klæder forskeren på til at få sendt en ERC-ansøgning afsted. Det er en nagelfast del af vilkåret, at det skal ende med en ERC-ansøgning senest to år efter, at pengene er bevilget.

Læs mere her.

Forsiden lige nu:


Johan Olsen modtager hæderspris 

– Han forener et aktivt forskerliv og et musikerliv i bandet Magtens Korridorer med en bred populær forskningsformidling, siger professor Anja C. Andersen.


Seneste artikler:


– Med Lomborg-æraen mistede vi ti års arbejde

DTU-professor Michael Zwicky Hauschild har oplevet, hvordan fokus på bæredygtighed har ændret sig. – Ved de fleste projekter hos DTU er broen til bæredygtighed klar, siger han.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.