Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Dele af Uddannelses- og Forskningsministeriet skal udflyttes

I alt bliver 92 arbejdspladser flyttet til Aarhus og Svendborg

En række arbejdspladser i Uddannelses- og Forskningsministeriet flytter til Svendborg og Aarhus som led i regeringens beslutning om at udflytte statslige arbejdspladser, der skriver ministeriet selv i en pressemeddelelsen

Samlet set er det om omkring 92 årsværk der bliver flyttet fra København. Helt konkret betyder det at to kontorer flytter til Svendborg:

  • Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse .
  • Bevillingsenheden i kontoret for Administration og Tilskudsøkonomi i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Derudover er det planen at flytte Innovationsfonden til Aarhus.

Samlet set betyder det at stort set lige mange årsværk flyttes til Aarhus og Svendborg – 46 hvert sted

Det er, ifølge pressemeddelsen, ambitionen at Internationale Uddannelsesprogrammer, Bevillingsenheden og Innovationsfonden fortsat vil være en integreret del af Uddannelses- og Forskningsministeriets arbejde.

Samtidig  er det ambitionen at Innovationsfondens flytning til Aarhus skal styrke det forskningsbaserede faglige miljø i Midtjylland.

Det er endnu ikke fastlagt hvordan det videre forløb i udflytningen bliver. De konkrete planer bliver meldt ud, når de er på plads.

Forsiden lige nu:

Sådan tiltrækker du forskningskonferencer

De færreste forskere ved, hvordan man tiltrækker konferencer, selvom de betyder meget for både værtsforskerens karriere og universiteters evne til at hente udenlandske topforskere.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.