Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

European Robotics Forum 2023: Mød verdens førende robotforskere i Odense

Oplev fremtiden inden for robotforskning og -teknologi, når 900 forskere og industriledere fra 30 lande mødes til Europas største robotkonference d. 14.-16. marts i Odense.

European Robotics Forum 2023 finder sted i Odense d. 14-16. marts. Foto: iStock/gorodenkoff

Hvordan har Odense på blot 10 år positioneret sig som en af verdens førende robothovedstæder på linje med München, Silicon Valley og Boston? Og hvordan kommer fremtiden inden for kollaborative robotter, automation og droner til at se ud? 

Disse spørgsmål og mange flere kan du få svaret på, når konferencen European Robotics Forum efter 10 år i andre europæiske lande vender tilbage til et transformeret Odense under overskriften: Odense Revisited - how to build a community for commercial successes.

Bag konferencen, som blandt andet gæstes af CEO i den amerikanske automationsvirksomhed Teradyne, Greg Smith, står euRobotics og Syddansk Universitets Mærsk Mc-Kinney Møller Institut med professor og vært Christian Schlette i spidsen.

Han fremhæver særligt to grunde til at besøge konferencen:

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: