Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Milena Penkowa sigtet i ny sag

Den tidligere Eliteforsk-prismodtager er igen kommet i retssystemets søgelys

hpv vaccination

Milena Penkowa har angiveligt rådgivet unge piger med bivirkninger fra de omstridte HPV vacciner, og tilbudt behandling, men det er i strid med reglerne på området. For at kunne arbejde selvstændigt på området kræver det at man har været i turnus som læge, det har Milena Penkowa ikke. Det skriver flere medier, med Ekstra Bladet i spidsen.

Sagen kom frem fordi der mandag d. 1. maj blev afholdt retsmøde i Københavns Byret. Her forsøgte Penkowas forsvarer at få nedlagt navneforbud, men det blev afvist.

Milena Penkowa er tidligere blevet kendt skyldig i groft dokumentfalsk, men blev senere frikendt i landsretten. Her blev hun dog dømt for simpelt dokumentfalsk med en stribe rotteforsøg.

Milena Penkowa er også blevet dømt for underslæb, dokumentfalsk og falsk anklage i samme sag.

Læs om hele Milena Penkowas omtumlede karriere på Wikipedia

 

Forsiden lige nu:

Øget fokus og nye mål skal løfte “overset perle”

Danmark bruger 640 millioner kroner om året på ni internationale forskningsfaciliteter. Med en ny rapport udarbejdet af Uddannelses- og Forskningsministeriet og National Udvalg for Forskningsinfrastruktur vil Danmark med fire overordnede temaer have endnu mere gavn og udbytte af faciliteterne og samarbejdet.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.