Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Milena Penkowa sigtet i ny sag

Den tidligere Eliteforsk-prismodtager er igen kommet i retssystemets søgelys

hpv vaccination

Milena Penkowa har angiveligt rådgivet unge piger med bivirkninger fra de omstridte HPV vacciner, og tilbudt behandling, men det er i strid med reglerne på området. For at kunne arbejde selvstændigt på området kræver det at man har været i turnus som læge, det har Milena Penkowa ikke. Det skriver flere medier, med Ekstra Bladet i spidsen.

Sagen kom frem fordi der mandag d. 1. maj blev afholdt retsmøde i Københavns Byret. Her forsøgte Penkowas forsvarer at få nedlagt navneforbud, men det blev afvist.

Milena Penkowa er tidligere blevet kendt skyldig i groft dokumentfalsk, men blev senere frikendt i landsretten. Her blev hun dog dømt for simpelt dokumentfalsk med en stribe rotteforsøg.

Milena Penkowa er også blevet dømt for underslæb, dokumentfalsk og falsk anklage i samme sag.

Læs om hele Milena Penkowas omtumlede karriere på Wikipedia

 

Forsiden lige nu:

Arne Flåøyen: – Norden har brug for en fond til beredskabsforskning

De sidste års mange kriser viser med al tydelighed, hvor stort behovet er for en nordisk fond til beredskabsforskning. Det vil også være et naturligt skridt i udviklingen af det samarbejde, som allerede foregår i Norden inden for samfundssikkerhed og beredskab, fremhæver Arne Flåøyen, direktør i Nordforsk, i dette debatindlæg.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.