Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Tre nye doktorer på RUC

RUC udnævnte ved sin årsfest fredag d. 15.9. tre nye doktorer

Ulla Ambrosius Madsen er en af de tre nyudnævnte doktorer

De tre nye doktorer bliver markeret ved universitetets årsfest fredag den 15. september 2017. Doktorgraden er den højeste akademiske grad.

Lektor Ulla Ambrosius Madsen fra Institut for Mennesker og Teknologi er tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for afhandlingen ‘Pædagogikkens Andet’.

Lektor Søren Riis fra Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab er også tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for sin afhandling ‘(Re)associating Bruno Latour and Martin Heidegger: Interdisciplinary Investigations in the Field of Philosophy, Sociology and History’.

Og professor Lasse Horne Kjældgaard fra Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab er ligeledes tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for afhandlingen ‘Meningen med velfærdsstaten: Velfærdsdebat og dansk litteratur 1950-1980’.

Forsiden lige nu:

Ekspert i forskningsfrihed om Danish Crown-sag: – Lignende kunne sagtens ske i dag

I 2022 kom Danske Universiteter med en grundig udarbejdet vejledning til regler for eksterne samarbejder. Men så længe at universiteterne fortsat er så afhængige af ekstern finansiering, er det svært for alvor at gardere sig mod lignende sager som det kritiserede samarbejde mellem Aarhus Universitet og Danish Crown, lyder det fra professor emeritus ved KU…

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.