Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Tre nye doktorer på RUC

RUC udnævnte ved sin årsfest fredag d. 15.9. tre nye doktorer

Ulla Ambrosius Madsen er en af de tre nyudnævnte doktorer

De tre nye doktorer bliver markeret ved universitetets årsfest fredag den 15. september 2017. Doktorgraden er den højeste akademiske grad.

Lektor Ulla Ambrosius Madsen fra Institut for Mennesker og Teknologi er tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for afhandlingen ‘Pædagogikkens Andet’.

Lektor Søren Riis fra Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab er også tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for sin afhandling ‘(Re)associating Bruno Latour and Martin Heidegger: Interdisciplinary Investigations in the Field of Philosophy, Sociology and History’.

Og professor Lasse Horne Kjældgaard fra Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab er ligeledes tildelt den filosofiske doktorgrad, dr.phil., for afhandlingen ‘Meningen med velfærdsstaten: Velfærdsdebat og dansk litteratur 1950-1980’.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.