Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Copenhagen Capacity scorer langt over mål for grønne virksomheder

En ny strategi med fokus på bæredygtighed medvirkede til rekord i nye arbejdspladser. Nu har den erhvervsdrivende fond meldt sig ind i Global Compact.

Adm. direktør Asbjørn Overgaard peger på den nye strategi med bæredygtighed i centrum, som en afgørende forklaring på, at Copenhagen Capacity har sat rekord i antallet af job i de virksomheder, man har trukket til hovedstadsområdet. PR-foto: Copenhagen Capacity.

Et enestående stærkt samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige er med til at sikre, at hovedstadsområdet de seneste par år er lykkedes med at tiltrække et stort antal virksomheder, som arbejder med grøn omstilling.

-Det gælder samarbejdet med universiteterne, men også med kommunerne. Når vi har virksomheder, som vil udvikle nye måder at bygge børnehaver mere bæredygtigt, så kan vi finde en kommune, der er klar til at være med i en test, lyder eksemplet fra Asbjørn Overgaard, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: