Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Ørsted bruger bæredygtighedsrapport til dialog og til at se fremad

De nye EU-krav til bæredygtighedsrapportering bliver en tsunami. Kravene rammer primært de store virksomheder, men det kommer til at dryppe ned gennem leverandørkæderne.

Ida Krabek (th) var med til at overrække priserne og holdt oplæg, da Global Compact Network Denmark og FSR - danske revisorer præsenterede SMV'erne med den bedste rapportering om bæredygtighed. Foto: Global Compact Network Denmark.

Repræsentanterne for de mange mellemstore virksomheder lune sig ved tanken om, at de ikke er alene med de store udfordringer, de oplever i deres bæredygtighedsarbejde.

Global Compact Network Denmark og FSR - danske revisorer havde tirsdag eftermiddag samlet omkring 100 virksomhedsrepræsentanter for at kåre de ti SMV’er, som kom med på årets SMV-COP-liste over særlig gode bæredygtigshedsrapporter.

På eventet kunne SMV’erne høste erfaringer fra en af de store frontløbere på bæredygtighed herhjemme, da Ida Krabek, head of global sustainability hos Ørsted, tog ordet som en af oplægsholderne.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: