Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Samfund

DTU formidler forskning på podcast

Nu kan man via podcast på DTUs hjemmeside kunne lytte til historier om mikrober og molekyler, kortlægning af Arktis, besøg i Risøs vindtunnel, kortlægning af danskernes DNA og andre interessante, videnskabelige emner.

På DTUs hjemmeside har man, indtil i sommers, blot kunne læse om universitets forskningshistorier på internettet via nyhedsbreve, faglige blade eller på de sociale medier.

Med formidling per podcast rækker DTU nu ud efter det lyttende segment og tilbyder interesserede mulighed for, med øret, at få forskningen fortalt, forklaret og perspektiveret. Vært er tidligere P1- techvært, Anders Høeg Nissen.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

De åbnede dørene for både ligestilling og omstilling

FEMININ FORTROP. På hver sit felt har Lise Kingo og Connie Hedegaard været med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Vi har benyttet 8. marts til en snak med dem og to andre kvindelige bæredygtighedsveteraner.


Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.