Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Samfund

DTU formidler forskning på podcast

Nu kan man via podcast på DTUs hjemmeside kunne lytte til historier om mikrober og molekyler, kortlægning af Arktis, besøg i Risøs vindtunnel, kortlægning af danskernes DNA og andre interessante, videnskabelige emner.

På DTUs hjemmeside har man, indtil i sommers, blot kunne læse om universitets forskningshistorier på internettet via nyhedsbreve, faglige blade eller på de sociale medier.

Med formidling per podcast rækker DTU nu ud efter det lyttende segment og tilbyder interesserede mulighed for, med øret, at få forskningen fortalt, forklaret og perspektiveret. Vært er tidligere P1- techvært, Anders Høeg Nissen.

Forsiden lige nu:


Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.PET har skruet markant op for indsatsen

Den stigende spionagetrussel mod dansk forskning udfordrer både PET og den danske forskningsverden. Derfor har PET skruet op for indsatsen på området, forklarer Anders Henriksen, chef for kontraspionage hos PET.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.