Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Samfund

DTU formidler forskning på podcast

Nu kan man via podcast på DTUs hjemmeside kunne lytte til historier om mikrober og molekyler, kortlægning af Arktis, besøg i Risøs vindtunnel, kortlægning af danskernes DNA og andre interessante, videnskabelige emner.

På DTUs hjemmeside har man, indtil i sommers, blot kunne læse om universitets forskningshistorier på internettet via nyhedsbreve, faglige blade eller på de sociale medier.

Med formidling per podcast rækker DTU nu ud efter det lyttende segment og tilbyder interesserede mulighed for, med øret, at få forskningen fortalt, forklaret og perspektiveret. Vært er tidligere P1- techvært, Anders Høeg Nissen.

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.