På Science Report har vi siden det tidlige forår skrevet om det vigtigste, der sker i dansk forskning.
Uafhængigt, kritisk og nuanceret har vi dækket visionerne for fremtidens forskning og udfordringerne her og nu.
Vi har skrevet artikler om det store, samlende og retningsgivende FORSK2025 katalog, om de udfordringer der er for dansk forskning og de visioner, der heldigvis er masser af derude.
En støt stigende læserskare har overbevist os om, at der er masser af vigtige historier i dansk forskning, som ingen andre fortæller.
Dem vil vi nu lave endnu flere af!
Uafhængig journalistisk koster penge og fra d. 1. november vil en del af vores artikler, som tidligere har været gratis, derfor kun være mulige at læse for betalende abonnenter.
Vi glæder os til, at styrke vores position som Danmarks uafhængige, dybdegående forskningsmedie
Vi håber selvfølgelig, at du som læser stadig vil finde vores journalistik værdifuld.
Du kan læse om abonnementsmuligheder, priser osv. På ScienceReport.dk/abonnement eller ringe på 7174 7977. Tryk her, hvis du vil gøre det allerede nu.
Nyhedsbrevet vil fortsat være gratis, men der vil i fremtiden være artikler, som kun kan læses af vores abonnenter.
Vi glæder os til, at styrke vores position som Danmarks uafhængige, dybdegående forskningsmedie og lave endnu mere journalistik om Danmarks vigtigste råstof: Forskning og alle de interessenter der præger dens dagligdag.
Hvis du har en god forskningshistorie, eller noget du synes er vigtigt, hører vi meget gerne fra dig på info@sciencereport.dk eller tlf. 2094 2073
På redaktionens vegne,
Kristoffer Frøkjær & Tor Arnbjørn
Forsiden lige nu:

Ny magtudredning skal undersøge demokratiets kapløb med tiden
Professor i statskundskab Michael Bang Petersen er forskningsleder af en ny magtudredning, som skal undersøge demokratiets tilstand og videnskabens rolle i et samfund udfordret af tid og teknologi. Det er første gang i 20 år.

Ny alliance skal veksle viden til biodiversitet i erhvervslivet
Lyttebøfferne er slået ud i det såkaldte “Biodiversitetspartnerskab”. Miljøministeriet, organisationer og forskere skal det næste år samle anbefalinger til danske virksomheder indsatser for at beskytte verdens natur.

Novo Nordisk Fondens fem nye forskningsgrupper arbejder med innovativ CO2-fangst
Novo Nordisk Fonden går ind i nye, uudforskede områder og støtter fem nye CO₂-projekter. Projekterne skal skabe innovativ, tværfaglig forskning inden for områder, der supplerer centrets eksisterende forskning i CO₂-fangst.
Seneste artikler:

‘Det danske forskningsmirakel’ skranter – tiden er inde til en ny universitetslov
Universitetsloven og strukturen for dansk forskning kan være en vigtig faktor for nedgangen i ‘det danske forskningsmirakel’, vurderer professor og overlæge Jens Frederik Rehfeldt.

KU kalder regering: Vi har akut brug for jeres life science-strategi
LIFE SCIENCE HAR ORDET. Vores sundhedsdata mangler muskler, forskningsinfrastrukturen halter, og der er rift om talenterne. KU giver tre forslag til løsninger.

Lemvigh-Müller går i kødet på scope 3 med Science Based Targets
Lemvigh-Müller slår hul på udfordringen med særligt scope 3 udledninger. Videnskabeligt baserede standarder og datasystematik er afgørende for at hæve den bæredygtige barre, mener bæredygtighedschef Pernille Kiær.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
