Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Har din virksomhed Årets Sustainability Håb?

I år kårer en jury for første gang ‘Årets Sustainability Håb’.

Opdateret med forlænget deadline

Har du en kollega under 35 år, som fortjener et skulderklap for sit arbejde med sustainability?

Så kan du nu og frem til 31. august nominere din kandidat til prisen ‘Årets Sustainability Håb’.

Den uddeles for første gang i år ved Sustain Awards 2020, som bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Udvælgelsen af de i alt 3 vindere af ‘Årets Sustainability Håb’ foretages af en jury bestående af Flemming Besenbacher, formand for Carlsberg A/S og Carlsbergfondet, Susanne Stormer, Chief Sustainability Advisor, Vice President, Novo Nordisk, Rasmus Stuhr Jakobsen, adm. direktør og generalsekretær for CARE, Stine Wind, Head of Public Affairs, Nordea samt redaktøren for Sustain Report.

Du kan desuden få mere at vide om, hvad de enkelte kandidater arbejder med inden for sustainability, hvorfor de brænder for det, og hvad deres fremtidsdrømme er, for vi bringer løbende Q&A’s med de indstillede kandidater, som publiceres på Sustainreport.dk.

Vi vil nemlig gerne være med til at bringe de mange forskellige karriereveje inden for sustainability frem i lyset og sætte fokus på den kommende generation af professionelle, der skal drive den grønne og bæredygtige udvikling i Danmark.

Ved Sustain Awards 2020, som afholdes 8. oktober, vil de tre vindere modtage deres hæder på scenen.

På dagen vil der også være uddeling af to andre priser, Årets Sustainability Leder og Årets Omstilling, samt inspirerende oplæg. Følg med på Sustain Report for mere info!

Det skal I gøre:

Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener at blive ‘Årets Sustainability Håb’, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability – og selvfølgelig hvorfor det fortjener en pris.

Vi har desuden brug for kandidatens:

Navn, alder, titel og email.

Det hele skal sendes til tine@sustainreport.dk senest den 31. august – men meget gerne før.

Forsiden lige nu:

Hvem er forskningsverdens magtelite?

FORSKNINGENS MAGTELITE. Magtbalancen rykker sig i forskningsverdenen i takt med, at bevillingssummerne strømmer til som aldrig før. Science Report undersøger og afdækker i en ny magtserie, hvem der udgør forskningens magtelite, og hvilke typer magt der i spil.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Click to comment

Leave a Reply