Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Sæt kryds i kalenderen – Sustain Awards vender tilbage

Det danske sustainabilitymiljø samles endnu engang til Sustain Awards.

Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri (DI) tager imod prisen for Årets Sustainability Leder ved Sustain Report Sustain Awards 2020. Foto: Mikkel Vigholt.

Også i 2021 afholder Sustain Report, Science Reports søstermedie, konferencen og prisuddelingen Sustain Awards. Her vil Sustain Report sætte spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 14. oktober, hvor Sustain Awards finder sted på Langelinie Pavillonen i København.

Her vil en række inspirerende talere, en stærk jury og stolte vindere igen i år indtage scenen for at gøre os alle sammen klogere på, hvad virksomheder kan gøre for at bidrage til den bæredygtige og grønne omstilling.

– Det var en kæmpe glæde at få lov til at samle en stor del af det danske sustainabilitymiljø sidste år og være med til i fællesskab at drøfte, hvordan vi bedst løser nogle af vores helt store udfordringer, siger Tor Arnbjørn, adm. direktør og udgiver, Sustain Report og Science Report, og uddyber:

– Sustain Reports mission er at gøre ledere og sustainability-professionelle bedre til deres arbejde med sustainability. En af de måder vi vil gøre det på er ved årligt at afholde Sustain Awards hvor vi sætter vidensdeling i højsædet. Det stod klart efter den store opbakning til eventet i 2020 fra deltagerne i salen, talere og prismodtagere. Derfor er jeg utrolig glad for at kunne offentliggøre, hvornår den finder sted i år.

Ambitiøst indhold

Også fra sponsorerne har opbakningen til Sustain Awards været overvældende, fortæller Jesper Skeel, CEO for Willmore og partner i Sustain Report.

– Interessen fra nye og eksisterende sponsorer tillader os at være ambitiøse på indholdssiden, det er jeg selvfølgelig stolt over, men samtidig også bevidst om de krav, der dermed hviler på os, siger Jesper Skeel og tilføjer:

– Jeg har virkelig mærket en anden bevågenhed fra interessenter, der gerne vil samarbejde, og den gejst for initiativet, håber jeg jo også vil skinne igennem på dagen.

Også relevant for forskere

Specielt konferencedelen ved Sustain Awards kan være relevant for forskere, der beskæftiger sig med grøn omstilling og bæredygtighed.

– Vi kan se, hvordan de store danske virksomheder, der er gået målrettet ind i arbejdet med for eksempel FN’s 17 verdensmål, i mange tilfælde orienterer sig i retningen af videnskaben for at finde løsninger – for eksempel til opfyldelsen af deres science based targets, siger Tor Arnbjørn.

Ikke alt ved Sustain Awards vil være det samme som i 2020, men det ligger fast, at vi kårer Årets Sustainability Leder, Årets Omstilling og Årets Sustainability Håb.

Vindere af Sustain Awards 2020
Vinder af Årets Sustainability Leder – Sustain Awards 2020 blev Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, Dansk Industri (DI)

Vinder af Årets Omstilling – Sustain Awards 2020 blev VELUX Gruppen.

De tre vindere af Årets Sustainability Håb – Sustain Awards 2020 blev:

  • Anna Pattis, Lead Product Sustainability Specialist, Grundfos
  • Gareth Scheerder, Environment & Climate Manager, Pandora
  • Martin Slipsager Frandsen, Senior Portfolio Manager & Co-lead på Global Sustainable Future, Danske Bank

Se vinderne og læs juryens begrundelse her.

Forsiden lige nu:

Sådan tackler fondene den stigende magt

I SPORENE PÅ MAGTEN. I takt med at de danske fondes magt og muligheder skyder i vejret, arbejder fondene på tiltag, der sikrer fair forskning. Fem fokuspunkter brænder igennem.

Fysikerne får velkendt ansigt som institutleder

Professor Joachim Mathiesen tiltræder fra 1. december 2023 som ny institutleder på Niels Bohr Institutet. Her får han ansvaret for at lede et institut i rivende national og international udvikling.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.