Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Se billederne fra Sustain Awards

Gik du glip af Sustain Awards 2020, eller vil du prøve at spotte dig selv? Så se med her.

Ved en kombineret konference og prisoverrækkelse blev fem vindere af Sustain Awards 2020 fundet torsdag 8. oktober.

Sustain Awards, der fandt sted for første gang i år, sætter spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som er forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Ud over at hylde de shortlistede kandidater og ikke mindst vinderne, delte en stjernerække af stærke sustainability-profiler ud af deres viden og indsigter i, hvad en grøn og bæredygtig omstilling af dansk erhvervsliv kræver i fremtiden. Se billederne fra konferencen her:

Redaktør for Sustain Awards, Tine Brødegaard Hansen, skyder gang i Sustain Awards efter en indledende velkomsttale fra adm. direktør og udgiver Tor Arnbjørn.

Head of Consulting Lise Sparre fra Infomedia, som er partner for Sustain Awards, deltog med et videoindlæg om verdensmål og virksomheder i mediedækningen.

Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact, var Keynote Speaker og satte de globale udfordringer for sustainability i scene – og pegede på løsningerne.

Tor Arnbjørn, adm. direktør og udgiver af Sustain Report.

Caroline Søeborg Ahlefeldt, som står bag den nye bæredygtighedsplatform TOMORROW holdt en keynote om vigtigheden af samtale og fællesskab, når man vil opnå forandringer.


Adm. direktør Rolk Kjærgaard fra Vækstfonden, som var partner på Sustain Awards, fortalte bl.a. om Danmarks næste grønne eksportsuccesser.

Torben Möger Pedersen, adm. direktør for PensionDanmark og formand for Klimapartnerskabet for Finanssektoren gjorde det klart, at der ikke mangler finansiering til grøn og bæredygtig omstilling.


Hvad kendetegner “vindervirksomheder” og ledere, som bidrager til en mere bæredygtig verden? Det var en af de emner panelet bestående af juryen for Sustain Awards samt Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard kom med et bud på. Fra venstre Susanne Stormer, Chief Sustainability Advisor, Vice President, Novo Nordisk, Stine Wind, Head of Public Affairs, Nordea Danmark, Rolf Kjærgaard, Rasmus Stuhr Jakobsen, adm. direktør og generalsekretær for CARE, samt Torben Möger Pedersen adm. direktør for PensionDanmark.

På stolene var goodiebags fra Nestlé Danmark, som var en af partnerne på Sustain Awards.

Den længe ventede prisoverrækkelse går i gang. Rolf Kjærgaard, adm. direktør for Vækstfonden uddeler priser til Årets tre Sustainability Håb, som i rækkefølge er Gareth Scheerder fra Pandora, Martin Slipsager Frandsen fra Danske Bank og Anna Pattis fra Grundfos, repræsenteret af Janda Campos, Director for Sustainability Engagement

Prisen for Årets Omstilling gik til Velux Gruppen bl.a. for initiativet Lifetime Carbon Neutral. Ingrid Reumert, VP, Global Communications, Sustainability & Public Affairs, modtager prisen.

Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri (DI), fik overrakt prisen som Årets Sustainability Leder af Caroline Søeborg Ahlefeldt.

LÆS OGSÅ: Her er juryens begrundelse for de fem vindere af Sustain Awards

Holdet fra Velux Gruppen, som vandt prisen for Årets Omstilling, var klar med telefonerne.

Der var plads til pauser i et ellers tætpakket program.

En af de stærkt imponerende nominerede til Årets Håb Alexandra Halberg Møller og hendes kollegaer fra Dansk Retursystem.

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Click to comment

Leave a Reply